søndag 11. januar 2015

Palm App-Katalog legges ned den 15. mars


Mye har skjedd med HP, Palm og webOS de siste årene og månedene.

HP la ned hardware divisjonen, skrev om og gav ut «Open webOS», solgte webOS til LG, og navnet «Palm» til «Alcatel onetouch», webOS er gjenfødt på LG smart-tv og smart-watch, og «Open webOS» lever videre gjennom «LuneOS» utgitt av «webOS Ports», og Enyo lever videre som et «cross platform» språk.

Salget av «Palm» navnet betyr at domenet som er brukt for App katalogen og kontoene med er solgt, og legges derfor ned den 15. januar. Edit: Hp har anonnsert at nedleggelsen utsettes to måneder. Ny dato er 15. mars.

Dette betyr ikke at Touchpad og Pre telefonene slutter å virke, men du vil ikke lenger ha mulighet til å laste ned apps fra den originale app katalogen, og du må selv sørge for sikkerhetskopi av enheten.

Det er derfor lurt å laste ned installasjonsfilene til de apps du har på telefonen, slik at disse kan gjenopprettes på et senere tidspunkt. Dette må gjøres FØR 15. JANUAR.

For å laste ned alle installasjonsfilene for apps du har installert, se følgende guide:

For å laste ned hele app-katalogen for din enhet, se denne tråden:
Om dere ønsker å laste ned hele app-katalogen kan jeg sende en ferdig zippet mappe med alle filer som er nødvendig for å laste ned apps for din telefon og en kort forklaring. Nedlastnings tid er ca 3 timer (windows OS), størrelse på ca 3,4 GB, som gir ca 2300 apps. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar