fredag 1. januar 2010

1000 applikasjoner i App Catalog

PreCentral.net melder at det nå er 1000 applikasjoner i App Catalogen. Les mer her. Legg merke til at alle av de nyeste også er tilgjengelige i Norge, og det betyr at de over 90 tilgjengelige i Norge ventelig vil øke raskt fremover !

4 kommentarer:

  1. Hei,
    Her skjønner jeg ikke hva du mener? Jeg kan se alle 1000 +, men ikke laste ned eller kjøpe noen av de applikasjonene som koster penger. Kun de som er "free".

    Kan du kjøpe apps som oster noe?

    SvarSlett
  2. Jeg kan se 96. Alle er "free". Kanskje det er en differanse med landkode her. See denne artikkelen angående denne saken : http://www.precentral.net/paid-app-catalog-appearing-select-gsm-pre-owners

    SvarSlett
  3. Ok.
    Kanskje du kan prøve å legge inn operatør uten passord og brukernavn, dvs uten DJ, og se hva som skjer da?

    Og, jeg brukte webosmeta for å bypasse aktiveringen i sin tid... Og dette skulle føre til at man kan se alle appsene - og det kan jeg.

    Men etter det har jeg kjørt den vanlige webosdoktoren for 131, og så oppdatert til 131, og det skulle jo returnere alt til PALMs standardinnstillinger... og jeg kan altså fremdeles se alle applikasjonen.

    Nåja. får ikke kjøpt dem da... :(

    Anders

    SvarSlett
  4. Når jeg startet min Palm Pré første ganger, hadde den firmware 1.1.... å da hadde jeg tilgang til alt som lå ute, men fikk beskjed om at de programmene jeg skulle laste ned var kun til USA, og at de ikke ville virke. Testet 8-10 program, og ve virket 100%. Etter oppgradering til 1.3… forsvant alt sammen.
    Ikke vet jeg hva som skjedde, men det ligger noe spesielt i 1.3.. firmwaren

    SvarSlett