fredag 1. januar 2010

MMS fungerer ikke ?

Jeg oppdaget plutselig at MMS ikke fungerer. Er usikker på årsaken, og finner ingen god plass hvor innstillingene kan endres. Jeg søkte omkring på nettet og fant denne nyheten som tyder på at det IKKE er støtte for MMS på Palm Pre ennå. Er det noen som vet mer om denne saken ?

14 kommentarer:

  1. Hei,
    Det høres ut som du har noen innstillinger i "data" på Preen du må endre. Virket MMS før, kan det hende at teleoperatøren din har endret noen innstillinger.

    MMS virker på min pre, med telenorsimkort.

    - Anders

    SvarSlett
  2. Hei - dette er interessant. I "Phone app", hvilke MMS settings har du under "MMS APN", "USERNAME", "PASSWORD", "MMS PROPERTIES" (MMSC, MMS PROXY, MAX SIZE) ? Jeg har Telenor også.

    SvarSlett
  3. Ah, jeg fant det ! Via telenors sider så jeg at man må angi APN=telenor, username=dj, password dj. Resten var ok. Flott !

    SvarSlett
  4. Jepp, det er en variant, med dj (for djuice) som brukernavn og passord, men det enkleste er å ikke skrive noe i disse feltene, og kun telenor i APN. Det virker også. :-)

    SvarSlett
  5. Hei!
    Har fått en ny Palm Pre kjøpt i Tyskland som jeg tenkte en av mine nærmeste skulle få (har en egen som er kjøpt i Norge), men får ikke telefonen til å "starte"
    Får lagt inn pinkode, kommer deretter til Palm Profile, men kommer ikke lenger!
    Noen som kan hjelpe meg?

    SvarSlett
  6. Jeg foreslår at du kontakter Richard Halvorsen i ePartner. Det er en spesiell metode som må følges, og han kjenner detaljene i hvordan dette gjøres : Pre'ene som selges i Norge må gjennom denne prosedyren. richard@epartner.no

    SvarSlett
  7. For å sette opp Palm Pre fra Tyskland trengs et Netcom simkort (forutsetter at det er en O2-maskin). Da får man opprettet Palm profile og deretter setter en inn riktig simkort (eks. Telenor) og fullfører resten av oppsettet.

    SvarSlett
  8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  9. Hvordan kaller man opp MMS settings i Phone app?

    SvarSlett
  10. Gå på menyen, velg "Preferences", og du får opp "Phone preferences". Bla deg ned til "Edit Network Settings", og klikk på den. Gå til "MMS APN" tab'en. Du lagrer endringer med "backstroke" gestures som vanlig (altså før fingeren fra høyre mot venstre helt nederst på skjermen, men ovenfor "knappen".

    SvarSlett
  11. Takk - nå fungerer MMS! Hadde problemer før fordi jeg var ikke klar over at Pre må ikke kobles til PC med kabel når man forandrer MMS settings.

    SvarSlett
  12. Hei! Mine innstillinger for internett apn og mms apn har forsvunnet, og jeg får ikke lagt det inn på nytt (blir ikke lagret)
    Noen forslag?

    SvarSlett
  13. Dte var bare en reset som skulle til for å få frem igjen hele oppsettet

    SvarSlett