søndag 30. januar 2011

UK kredittkort for paid apps

Jeg har undersøkt mulighetene for å få tak i et engelsk kredittkort (VISA/Mastercard) for å kjøpe betalte applikasjoner.

Dette er mye mer komplisert enn man kunne tenke seg, av hensyn til nye hvitvaskingsregler. Det nærmeste man kommer er å opprette en internasjonal konto, f.eks. hos Barclay, der man må sette inn 5000 pund ( 50.000 kroner! ), og betale en hundrelapp eller deromkring pr. måned for tilgang til nettbank og kredittkort.

I praksis vil dette ikke passe til formålet, så derfor har jeg fortsatt ikke kjøpt en eneste app.

6 kommentarer:

  1. Hva med neteller.com sin løsning? Funker den kanksje?

    SvarSlett
  2. Den skal jeg jammen se nærmere på. Har sendt dem et spørsmål om dette. Det er viktig at VISA/MasterCard utstedet for England (i mitt tilfelle siden telefonen er aktivert i den regionen).

    SvarSlett
  3. Hei!

    Hvordan er gratis-appene i webos egentlig? Eventuelt det som følger med? Er det mye brukbart? Er jo litt lame at det ikke går an å kjøpe, men hvis man har det man trenger gratis er det jo ok. Mye som er veldig care, egentlig :)

    SvarSlett
  4. Det er over 1400 gratis apps som dekker det meste behovet. Noen spill er også gratis. Favoritter er : Foursquare, Gowalla, Youtube, Grooveshark, TuneIn (internet radio), Whats for dinner (oppskrifter), Locate-A-Rama, Bensinjakt, CineShowTime, TED, Engadget, PocketMirror, TrackMyWork, AirTrafficLite, GroundEffect, Flickr Uploadr, Flickr Addict.

    I tillegg finnes det nesten 1000 Homebrew applikasjoner som kan installeres.

    SvarSlett
  5. Jeg har forresten forsøkt å komme i dialog med neteller.com, men de svarer ikke på henvendelser og er enten ikke interessert i kunder eller kan ikke bistå (med å ordne med engelsk kredittkort slik at vi får kjøpt apps her).

    SvarSlett
  6. Denne saken er nå løst. Les nyhet 23.mars om WireCard.

    SvarSlett